Skip to content

Hur du pimpar huset

  • by

Börjar du komma iordning i huset eller i lägenheten men känner att det är något som saknas? Kanske är det en liten detalj såsom en kolgrill eller en fin lampa i ett hörn som saknas? Är det just en kolgrill du saknar kan du gå in här och hitta en som passar dig – perfekt för sommarkvällar ute på terrassen eller altanen.

Det finns mycket du kan göra för att få till den där sista touchen på ditt hem och det beror egentligen på vad du har för stil i hemmet. Men det kan även vara något så enkelt som att det behövs en liten färgklick någonstans. En tavla, en färgglad möbel eller någon annan dekoration som kan pimpa upp ditt hem.

Gör det själv

Du kanske har några gamla brädor eller något annat virke som bara ligger hemma och skräpar. Då kan du istället göra något utav det än att det bara ligger där. Du kan bygga en skohylla, en vanlig hylla eller kanske en stol som du kan ha vid ett skrivbord eller liknande. Det kommer då att kännas bättre att sitta på den där stolen eller använda det som du har byggt själv.

Det är också mycket roligare att göra någonting helt själv för då kan du bygga precis så som du vill. I affärerna kanske det inte finns den där perfekta stolen eller bordet. Då kan du helt enkelt bygga det själv. Se bara till att ta hjälp om du behöver det så att du inte skadar dig.