Skip to content

Presenter att ge någon som bygger

  • by

Börjar det närma sig en födelsedag för en byggkollega? Eller är det snart julafton och ni på bygget ska köra julklappsspelet ihop? Det kan vara svårt att komma på vad man ska köpa till någon som tycker om att bygga, speciellt om personen i fråga ofta bygger det som behövs på egen hand. Men det finns ändå några saker som faktiskt inte går att bygga som ändå kommer att bli uppskattat av den som är intresserad av att bygga saker.

Hudvårdsprodukter

Att bygga sliter mycket på ens hud, och ibland kan man komma hem med tiotals skrapsår och rivmärken på kroppen. Trots att man bär handskar, jackor och andra kläder som skyddar huden kan den ta skada ändå. Då är det viktigt att ta hand om huden så att den mår bra så länge som möjligt. Därför är ett tips på en present eller julklapp till den som bygger någon typ av hudkräm. Det kan vara till exempel handkräm eller bodylotion från Apotea.se.

Trådlösa hörlurar

Ibland är det skönt att lyssna på musik eller något annat när man bygger. Så länge det inte överröstar miljön utifrån, så att den som bygger inte längre kan upptäcka skador eller liknande, så kan det vara det perfekta tidsfördrivet att ha lite ljud i öronen. Men det värsta som finns är ju när man råkar trassla sig in i sladdar – när man bygger kan det till och med vara farligt. Därför är ett par trådlösa hörlurar en perfekt present att ge bort. Då slipper man risken att fasta i någonting.